PureMe magazin, az új névjegykártya

Egy olyan marketing lehetőség, ami több, mint egy fotó, érdekesebb, mint egy weboldal, és nem „csupán” egy cikk. Mind-mind nagyon értékes külön-külön is, de egyben még ütősebb, mert magában hordozza a saját történetedet és szolgáltatásodat, plusz vizuálisan is meg van támogatva a saját képeiddel, ami így, egyben kifejezetten hatásos a mai online világban!


interjú - fotózás - lektorált cikk - saját címlap és magazin - online és offline változat

"Amikor a Pure&Pastel energikus és szuper tehetséges fotósa, Potyondi-Galasi Orsi megmutatta, milyen magazint készít a portfóliáján belül, leesett az állam. Nem igazán hiszek már a névjegykártyában, mint intézményben, hisz sokkal, de sokkal színesebbek és változatosabbak vagyunk, mint egy cím és telefonszám, no meg olykor egy titulus. 
Ez viszont lenyűgözött.
Potyondi-Galasi Orsi egy magazint álmodott meg és készít ügyfeleinek. Egy olyan kiadványt, amelyben változatos és igazán beszédes portrék találhatóak, ahogy ő látja az adott embert és egy interjú is, ami bemutatja az újság főhősét. Sokáig gondolkodtam, ezt az egészet én hogyan tudom nektek, pr-esként megmutatni. Abban biztos voltam, hogy nem küldhetek 3 stock fotót illusztrációként, mert ez a fantasztikus kiadvány, ami Orsi munkáját dicséri, sokkal többet ér és sokkal erőteljesebb, mint 3 illusztráció. 
Ez egy szép, stílusos és modern névjegy tulajdonképpen. Ezzel egészen biztosan "hatást" ér el az ember és nem teszik vállalkozását a futottak még kategóriába. 
Orsi pedig miben jó?
Zseniális látásmódja van, önbizalmat ad az embernek, emeli a lelkét és szuper képek születnek... bár a kérdései is igen zseniálisak. Amit a képeken látsz, azt mi egy 1,5 óra alatt fotóztuk meg. 
A helyszínt is egy vállalkozó anyuka társunk biztosította (NewRoof Design – C. Szabó Helga), a ruhák a Daarla darabjai Kovács Marcellától, a sminkemet pedig Felhalmi Kingának köszönhetem."

Szabó Patrícia - PR szakember, újságíró


Tetszik a saját magazin ötlete?

írj nekem!