árvay angelika -

kínai asztrológia

INTUYCHING- SZUPERTUDATOS ÖNFEJLESZTÉS


Ahogy én ismerem, ő Angi, a borászlány!

Egy színes, vidám, okos csajszi, akivel öröm minden beszélgetés!


De a borászaton kívül van két másik szerelem területe, ezek pedig a KÍNAI ASZTROLÓGIA és az INTUYCHING- SZUPERTUDATOS ÖNFEJLESZTÉS.

Ugyanis Angi nagyon jó hallgatóság! Érzi, hogy mikor, mit kell, vagy egyáltalán mit szabad mondani a másiknak! Azt is tudja, hogyan lehet az ember lelkivilágát megsimogatni, helyre tenni és motiválni.


A mai kérdőív róla fog szólni! Olvassátok sok szeretettel!

Mivel foglalkozol? Milyen területen van vállalkozásod?:

Kínai asztrológia, intuyching- szupertudatos önfejlesztés


Honnét jött az ötlet? Miért pont ezzel foglalkozol?:

Nagy lépés volt nekem, amikor fel mertem vállalni a spirituális énemet és elindítottam az egyéni vállalkozásomat. Nagyon szeretek embereknek segíteni, és nagyon érdekel a megfoghatatlan világ. Hiszem azt, hogy bármin tudunk változtatni a hozzáállásunkkal, és én ehhez tudok támpontokat adni merre érdemes elindulni, milyen adottságainkra koncentráljunk és mit változtassunk, hogy könnyedebben éljük az életünket.

Mire vagy a legbüszkébb a vállalkozással kapcsolatban?:

Most arra, hogy a héten ünneplem (június 13. ) első születésnapomat. Büszke vagyok, hogy a nem túl egyszerű 2020-as esztendőben indultam, és tudtam segíteni sok mindenkinek. Számomra a legnagyobb büszkeség, ha a visszajelzésből érzem, hogy pozitív energiát adtam és erősítettem a hozzám forduló önbizalmát már annyival, hogy elmondtam milyen szuper tulajdonságokkal és adottságokkal rendelkezik. Néha egy-egy facebook komment is könnyeket tud csalni a szemembe bevallom. A héten egy hálaadó kihívásban valaki értem és a tudásomért adott hálát... Ezen például elsírtam magam.


Mi a fontos számodra a céges image képeknél? (pl. színvilág, fények, fotós személyisége, stb.)?:

Azt szerettem volna, ha a képek készítésekor magamat tudom adni, és sikerül bemutatni milyen vagyok munka közben. Amikor Orsit megismertem, és többet beszélgettünk nem volt kérdés, hogy majd ő lesz az, aki mindenből (is) kihozza a maximumot. És nem csalódtam :) A színeknél csak az számított, hogy én imádom a színeket, és ezt meg is látszik a képeken is.


Voltál már üzleti fotózáson? Ha igen, ez miben volt más?:

Igen, de nem lehetett összehasonlítani azzal, mint amilyen most volt. A mostaninál egy baráti, kötetlen, igazi lélekemelő beszélgetéssel egybekötött, csajos beszélgetés volt, ami során nem mellesleg remek fotók is készültek. Szerettem az egészet :)


Hogyan készültél a fotózásra? Volt egy elképzelt koncepció a fejedben, vagy rám bíztál mindent? (pl. helyszín, ruhák):

A helyszín tekintetében egyeztettünk, hogy hol lehetne már előtte, a ruhákat én vittem. Pont aznap találtam egy fantasztikus nap sárga ruhára, amit a mai napig imádok, és a fotókan is jól mutatott. Ezen kívül viszont én mindent Orsira bíztam, hiszen ő teljesen másként lát mint én, tudtam, hogy ő már háromszáz gondolattal előrébb jár, hogy mi hogyan fog mutatni..


Mit tanácsolnál másoknak, akik szintén szeretnének valamilyen üzleti sorozatot készíttetni?:

Orsi a legjobb választás, mert szakmailag felkészült, és mindenkivel megtalálja a közös hangot. A fotói pedig magukért beszélnek!

Mi volt a legjobb élményed a fotózás kapcsán?:

Minden szuper volt.


Gyakoroltad előtte, hogy melyik pózok előnyösek számodra?:

nem


Melyik lett a kedvenc fotód és miért? (írd meg a sorszámát):

13, 19, 21, 22, 49, 48, 50 az abszolút kedvenc egyébként a 43-as

Angi abszolút kedvence

Érdekel a kínai asztrológia világa? Szívesen fejlesztenéd önmagad? Keresd Angit!

Megtalálod a Facebookon és az Instagramon is!


Facebook: Kínai asztrológia angelikával

Instagram: @angelikaarvay