vizuális márkaépítés konzultáció

brand építők, cégek, vállalkozók számára

Van egy tökéletes terméked, vagy szolgáltatásod, részt vettél már több fajta tanfolyamon, kezeled az Instagramot, de még mindig nem áll össze teljesen, hogy mit kellene ahhoz csinálni, hogy figyelemfelkeltőbbé válj?

Mire jó a fotós, mire a telefonos fotó?

Mit, hogyan és milyen sorrendben posztolj a meglévő anyagodból?

Egyáltalán mit kezdj az eddig fel nem használt képekkel?


Pontosan ezekre a problémákra találtam ki számodra egy megoldást.

Konzultálj velem és megmutatom, mit kell ahhoz tenned, hogy még hatékonyabbá váljon a kommunikációd és ne legyen tele a telefonod és a laptopod haszontalan képekkel, amik csak a helyet foglalják!

hogyan lettem tanácsadó?


A fotózások során egyszer csak azt vettem észre, hogy a fotózás közben, majd utána is az ügyfeleim kérdéseire kezdtem el válaszolni.


"Melyik képet posztoljam majd ki? Használjam az Instagramot? Egyáltalán mi az, nekem olyan nincs és nem is szeretném, elég a Facebbook! Nem tudom, hogyan lesz minden héten új fotóm! Van egy új telefonom, mégis rossz képeket csinál! Utálom a szelfit! Coach vagyok, nincs termékem, nincs mit posztolnom!"


Jöttek-jöttek a kérdések, én pedig egyre többet meséltem, leveleztem és válaszoltam ezekre és még ezer egy másik fajtára.


Végül rájöttem, hogy ugyan, így is többet segítek, mintha nem mondanék semmit, de az igazi haladáshoz ez még mindig vajmi kevés!

Az már jó hamar kiderült, hogy a képeimnek mekkora ereje van, és annak is, hogy komoly tapasztalatom és látásmódom alakult ki a vizualitás terén az elmúlt 7 évben.

Eddig is úgy indultam neki minden vállalkozói fotózásnak, hogy mi a célja a képeknek, honnan, hova szeretne az ügyfelem eljutni, állandóan részletekben és azokat összeállítva, egy nagy egészben gondolkoztam.


Egy idő után adta magát, hogy kössem össze a kettőt, a fotózást és a tanácsadást, így lett belőle egy VIZUÁLIS MÁRKAÉPÍTÉS KONZULTÁCIÓ csomag.

hogyan konzultálok?


A privát konzultáció nem (csak) az alapokat tartalmazza!

Nem az általánosságokról szól a megbeszélés, hanem cégre szabott, egyéni, kreatív ötletekről!

Arról, hogyan lehet a meglévő és jövőbeni vizuális tartalmakat hatékonyan felhasználni!


Maguk a találkozók (jelenleg online) is fel vannak építve egy stratégia mentén, ami segíti a közös munkát és az eredményességet.

Rendszeresen beszélünk, egyeztetünk és haladunk közösen a cél felé. Menet közben válaszolok a kérdésekre, újdonságokra, igazítjuk, finomítjuk a megjelenést.

hogy néz ki a csomag?


Egy 10 alkalmas csomagot állítottam össze, aminek az első 2 órája kizárólag arról szól, hogy megismerjem a vállalkozásodat, a célodat, a meglévő tartalmaidat, oldalaidat, stb.


Miután kiderült számomra, hogy mit képviselsz, összeállítok egy stratégiát a jövőre nézve. Mit - mivel - hogyan?

Rendszeresen beszélünk és feladatokkal látlak el, hogy egyre jobban belejöjj (vagy belejöjjön az asszisztensed) a képek felhasználásának a rejtelmeibe.


Megmutatom, mikor használj telefonos képeket és mikor fotósét.

Azt is elmondom, hogy mi hiányzik a repertoárból, miből van sok, vagy éppen kevés.


Természetesen segítek a legfontosabb területen is:
hogyan találd meg a vizuális identitásod! Milyen stílust képviselj, ami illeszkedik a szakmádhoz, milyen színvilágot válassz, hogyan kommunikálj képekkel!


A 10. alkalom végére összeáll egy jól felépített, önazonos feed, ami változatos, szolgáltatás/termék hangsúlyos, és ami azt a célt szolgálja, hogy minél eladhatóbbá váljon a márkád!


Úgy érzed, hogy nálad is vannak hiányosságok? írj nekem!

photo@pureandpastel.com

ha először inkább szóban kérdeznél, hívj fel!

+3670 340 8977